c-topp

Google Chrome till iOS – iPhone och iPad

Google Chrome är en otroligt snabb och bra webbläsare. Nu har bra blivit ännu bättre eftersom Chrome nu även finns till iOS och fungerar till både iPad och iPhone. Om du använder Chrome på dina andra enheter rekommenderar jag starkt att du hämtar appen till din iPhone/iPad. Länk för att hämta chrome på appstore hittar du längre ner i inlägget.

Den största nyheten i den här första versionen är att du kan synka mellan alla dina andra enheter som också kör Chrome.

Google Chrome skärmdump från iPad

Bilden ovan visar hur Chrome ser ut på iPad. Du känner säkert igen flikarna.

För mig är det här en väldigt bra nyhet. Jag tycker Safari är lite tråkig och det känns skönt med ännu ett alternativ till just Safari. Jag har tidigare skrivit en del om Google Chrome och varför jag tycker webbläsaren är så bra.

Historik från Chrome på iPad och iPhone

Det kanske bästa med Chrome är att du enkelt kan komma åt bokmärken och framförallt historik om du är inloggad på ditt Google-konto. Den här funktionen fungerar även på iPad och iPhone. Det betyder att du kan sitta och surfa på din dator eller Android-telefon och direkt på ett enkelt sätt hitta en genväg till exakt samma sida på din iPhone eller iPad. Synkroniseringen fungerar på alla enheter som Chrome finns till.

Tyvärr finns inte möjligheten att med iOS bestämma vilken webbläsare som ska vara standard. Chrome för iOS är helt kostnadsfritt och för att synkronisera behöver du ett konto hos Google (som även det är gratis). Du kan använda Chrome utan konto också men missar då av förklarliga skäl synkronisering av både favoriter och historik.

Hämta Google Chrome till iOS (iPhone och iPad).

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • historik chrome ipad
  • chrome ipad 3

, , , ,

One Response to Google Chrome till iOS – iPhone och iPad

  1. Arin 2012/07/01 at 19:25 #

    Hur får man lösenord att autofillas? Jag kan se alla lösenord men inte få chrome att fylla i dom.

Kommentera