c-topp

Sparrow – bästa klienten för epost till iPhone? – Har du jailbreakat finns push

Jag har länge letat efter en bra klient eller app för epost till iPhone. Eftersom jag inte äger en Mac hade jag aldrig hört talas om Sparrow tidigare. Tydligen är det en väldigt omtyckt klient bland er mac-människor.

Nu finns den äntligen till iPhone och jag är väldigt glad att jag köpte den. Den standardklient som medföljer iPhone tycker jag är riktigt dålig och Gmail’s iOS-app fungerar helt ok men jag är inte helt nöjd med den och framförallt har jag inte hittat stöd för fler än ett konto.

Här ser du en video som visar mer om Sparrow:

Sparrow iPhone from domleca on Vimeo.

Sparrow verkar ha stöd för i princip oändligt antal konton. Nu har jag bara testat den tillsammans med mitt gmail– och google apps-konto och där är det verkligen inga problem. Det finns stöd för allt man kan förvänta sig som exempelvis etiketter och arkivering. Allt är skapat med ett otroligt smart och användarvänligt gränssnitt. Exempelvis kan man hoppa upp och ner i samtalskonversationer genom att dra med fingret vertikalt och vill man göra något med ett visst mail drar man horisontellt över det för en meny med flera funktioner.

Jag har läst idel lovord om Sparrow med den enda (och egentligen väldigt stora) reservationen att push inte stöds. I betaversionen var det tydligen så att det fungerade utan problem men nu när Sparrow finns i skarp version har Apple av någon anledning inte tillåtit push. Teamet bakom sparrow jobbar på att lösa det här.

För er som jailbreakat er iPhone finns dock en lösning här och nu som dessutom är gratis: Sparrow Push. Starta bara Cydia, sök på ’Sparrow’ och installera ’Sparrow push’. Tillägget är gratis och ger ditt Sparrow omedelbar push. Inga inställningar behöver göras, se bara till att installera mailklienten Sparrow innan du installerar tillägget.

Du hittar Sparrow på Appstore. Priset är 22kr och värt vartenda öre flera gånger om.

Inkommande söktermer:

  • bästa mail app iphone

, , , ,

No comments yet.

Kommentera