c-topp

Privat eller admin på Facebooksida

privat_eller_foretag_facebook_sida

Sedan en tid tillbaka kan du som är admin för en sida på Facebook interagera och kommentera som representant för din egen sida. Detta gäller även på andra sidor. Du kan också vara privatperson på en sida du själv administrerar.

Inkommande söktermer:

 • facebook
 • hur delar man bilder på facebook med iphone

, , , ,

6 Responses to Privat eller admin på Facebooksida

 1. Donotreply 2011/03/15 at 13:41 #

  Haj,

  Tycker det fungerar kanon att växla mellan privat-page owner. MEN, är det bara jag som inte längre kan tagga folk (endast andra pages går just nu) i statusen på min page?

  • Arwengrim 2011/03/15 at 13:59 #

   Följ länken så visar jag hur man gör där. Det kräver en liten inställning nämligen.

   • Donotreply 2011/03/15 at 14:35 #

    Tackar, men jag förklarade nog lite slarvigt.

    Jag vill agera som ”Sidan” och tagga folk som t.ex. ”likes” sidan. Går det verkligen? Verkar endast kunna tagga andra sidor när jag agerar som sidan.

    Att jag kan agera som mig själv på sidan och tagga personer i status på wall är inga problem, men vill kunna agera som ”sidan” och tagga folk som likes ”sidan” alltså. Klart som korvspad? 😀

    • Arwengrim 2011/03/15 at 14:39 #

     Aha. Nej det går tyvärr inte. Som du redan vet kan man bara tagga personer man är vän med och eftersom en sida inte kan ”få vänner” går det inte.
     Sidan är däremot ”vän” med sidor den gillar. Därför kan man tagga andra sidor.

 2. Susanne Johansson 2011/09/04 at 22:33 #

  Hej
  Jag vet det är ett äldre inlägg men har du möjligen sidan kvar någonstans? För nu är länken död och jag behöver verkligen lära mig allt som finns om FB sidor och hur man bäst använder dem och även då kan kommentera som sidan på vissa ställen.

  Tack på förhand

  Mvh
  Susanne

Kommentera