c-topp

Nu kan du äntligen ångra i Google Wave

Ny funktion

Google Wave är fortfarande i preview-läge vilket innebär att det inte ens nått beta. Mängder av funktioner saknas och det buggar ur lite titt som tätt. Själv använder jag Google Wave dagligen och en av de funktioner jag saknat mycket är möjligheten att ångra något. Jag vet inte hur många gånger jag råkat ta bort text som jag direkt ångrat. Av gammal vana har jag alltid tryckt ctrl+z och varje gång har jag svurit en förbannelse eftersom det inte fungerat.

google_wave_undo

Det här har varit frustrerande fram tills nu. Den senaste funktionen i Google Wave är nämligen att du kan ångra. Har du windows är det ctrl+z som gäller och har du OS X är det cmd+z.

Är du intresserad av Google Wave har jag skrivit några inlägg tidigare i ämnet. Läs gärna mer där.

Nu hoppas jag att nästa funktion de tänder upp är att själv kunna gå ur en wave samt att kunna plocka bort andra från vissa waves. Flera gånger har jag råkat bjuda in personer av misstag i en våg och det finns inte något sätt att plocka bort dem. Det här skulle kunna få katastrofala följder om jag skrivit en våg med känslig information och av misstag råkar bjuda in en konkurrent. Vilken funktion ser du helst som den nästa för Google att införa?

Bloggar.se om: , , , , intressant?

intressant?

, , ,

No comments yet.

Kommentera