c-topp

Gratis mobilt bredband med Joors

Om du är intresserad av gratis mobilt bredband rekommenderar jag att du läser vidare för det här är riktigt intressant! För några dagar sedan fick jag en usb-sticka och ett simkort med posten. Jag visste att det var på väg men det kändes nästan för bra för att vara sant: Mobilt bredband som är gratis.

Mobilt bredband som inte kostar dig något alls är ett koncept Joors tror stenhårt på. Genom att finansiera det hela med reklam får du tillgång till en förbrukning om 2 GB varje månad helt utan kostnad (Det enda du behöver betala är en engångsavgift på runt 500kr). Som alla vet lever inte företag på allmosor och vill du använda tjänsten får du finna dig i att se lite reklam. Under den tid jag testat har jag sett reklam på två ställen: Dels i själva mjukvaran för att ansluta mot Internet och dels kommer ett litet fönster med reklam åkande någon gång då och då. Detta fönster kan stängas om du inte vill se det. Snyggt och proffsigt tycker jag.

Joors är en virtuell operatör som använder det nätverk Telia Sonera äger. På de flesta platser i landet borde det innebära hastigheter som absolut är acceptabla. Där vi bor är just Telia lite segt men en test på bredbandskollen visar ändå fullt acceptabla siffror:

Gratis mobilt bredband - hastighet

Att surfa på nätet med den hastigheten är absolut inga problem.

Jag tycker det här konceptet är riktigt bra och Joors borde ha en ljus framtid. Reklam är vi liksom redan vana vid både på radio, tv och Internet sedan tidigare. När fler annonsörer ansluter sig kommer vi förhoppningsvis få se reklam som är relevant och intressant för dig personligen.

Tjänsten är inte publik ännu men det går bra att göra en intresseanmälan för gratis mobilt bredband hos Joors. Jag säger bara: Heja Heja, Joors! Sånt här entreprenörskap gillar jag skarpt.

Inkommande söktermer:

  • gratis bredband
  • gratis mobilt bredband
  • joors utomlands
  • göra hjärtan på facebook med iphone

, ,

No comments yet.

Kommentera