c-topp

Androidnalle snart i Sverige? Yes!

htc_magicÄntligen verkar det som en mobil med Android kommer till Sverige! Android är operativsystemet för mobiltelefoner som Google knackat ihop. Det finns experter som tror att Android faktiskt kan gå förbi iPhone vad gäller totalt antal sålda enheter.

Enligt M3 kommer telefonen med namn HTC Magic att finnas tillgänglig i butik nu i sommar. Priset tros bli runt 4800kr.

Din IT-kunskap skriver ganska utförligt om telefonens funktioner och design. Klicka dig gärna dit för att läsa mer! Allt om prylar har också bloggat om nyheten. De har även skrivit en tidigare artikel om HTC Magic och dess specifikationer som du hittar här!

Om du är intresserad av Android finns det även en blogg som uteslutande skriver om operativet. I det här inlägget spekulerar androidsnews.se om vad som komma skall.

Jag själv har för länge sedan bestämt mig att min nästa mobiltelefon blir en med Android. Om jag tänker köpa en HTC Magic? Det vågar jag inte svara på än. Med åldern har jag nämligen lärt mig att det ofta är bättre att vara näst först med det senaste än absolut först. Då slipper jag nämligen en massa små bekymmer i form av buggar och annat jobbigt. Troligen tänker jag nog därför avstå första generationen googlemobiler till förmån för nästa generation.

, , , ,

No comments yet.

Kommentera