c-topp

Hitta appar till Android med Playboard

Det finns hundratusentals appar till Android. Möjligheten att hitta nya utvecklas ständigt i Googles egna butik, Google Play, men det skadar inte med alternativ. Playboard är en app till Android vars enda syfte är att hjälpa dig hitta appar och spel. Ett alternativ till Playboard som jag skrivit om tidigare är Appbrain som fortfarande är ett bra sätt att hitta appar till Android.

Du som testat Flipboard kommer känna igen dig i gränssnittet en hel del. Tydliga rutor på startskärmen fungerar som din meny och det är härifrån du kan bläddra dig vidare bland sånt som intresserar dig. Som standard finns heta appar och spel, appar som är på svenska, nya spel och appar som rekommenderas för alla användare av Android.

Playboard hjälper dig hitta appar till Android

Om du vill kan du även lägga till egna kategorier som exempelvis appar alla tjejer respektive killar borde ha. Det finns även mer seriösa kategorier för dig som gillar musik, du som vill tweaka din telefon osv.

Playboard till Android

Du kan enkelt bläddra mellan appar och spel och du ser direkt om det är gratis eller kostar pengar. Betyg och kort beskrivning är annan information som hämtas direkt från Google Play. Vill du installera en app är det bara att trycka på ”get it” och du kommer direkt till Google Play varifrån du kan hämta och installera appen. Jag har själv märkt ett antal gånger att man ibland hamnar på startsidan för Play. Vad det beror på vet jag inte men förhoppningsvis rättas det till i en framtida uppdatering. Lösningen just nu är att bara trycka på samma knapp igen så hamnar man rätt.

Playboard för Android är helt gratis.

, ,

No comments yet.

Kommentera