c-topp

Instagram för Android – Nu är det nära!

Att Instagram för Android är eftertraktat råder det inga tvivel om. En sökning på Internet ger länkar till massor av forumtrådar och inlägg där användare fullkomligen skriker efter Instagram. Själv skrev jag om nyheten att Instagram kommer till Android för några månader sedan och jag har fått både många mail och en del kommentarer kring det här.

Nu verkar det äntligen som det är nära. Techcrunch och Mashable rapporterar att Instagram för Android nu finns i sluten beta. Av erfarenhet kan jag tillägga att när en mjukvara finns i sluten beta handlar det oftast bara om veckor innan en öppen beta eller en första version finns publik. Jag gissar på att vi kommer få se Instagram för Android någon gång under april månad.

En anledning till att Instagram enbart funnits till iOS är att utvecklarna har valt att fokusera på ett system och experimentera med olika funktioner. Att göra det på fler system hade varit mer tidsödande helt enkelt. Nu har funktionaliteten landat lite grann och då är det dags att släppa Instagram till fler system och först ut är alltså Android.

Inkommande söktermer:

  • avregistrera instagram
  • istagram android

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Inga fler ursäkter | Emma - 2012/03/13

    […] och instagrammat (emmationell heter jag där och snart kommer instagram till er stackare som har android, yey). Happ, nu har jag bloggat också så det är bara sätta sig och skriva tenta. Snaaark! 0 […]

Kommentera