c-topp

Officiell app för TED finns nu till Android

Om du är intresserad av ny teknik, vetenskap, design eller entreprenörsskap har du förmodligen hört talas om TED sedan tidigare. Och deras slogan ”Ideas worth spreading” säger mycket om vad TED är. Har du missat det här är TED kort och gott olika ganska korta föreläsningar av människor som ofta är karismatiska och fascinerande. Man lär sig helt enkelt massor genom att titta på de här videoklippen.

Vi som äger Android har länge behövt använda olika inofficiella appar för att se alla de här föreläsningarna. Flera jag testat har helt plötsligt slutat att fungera och andra har inte varit så praktiska. Nu släpps äntligen den officiella TED-appen för Android och det kanske trevligaste med den är att gränssnittet är enkelt och avskalat på ett sätt som påminner om Googles egna.

TED Officiell app Android skärmdumpar

Vill du lära dig mer om teknik, vetenskap, design och entreprenörsskap rekommenderar jag en nedladdning av TED till Android. Det finns runt 1200 föreläsningar att titta/lyssna på.

Vill du testa en inofficiell app tycker jag att TED Air för Android är den bästa. Men som sagt, testa gärna den nya officiella först som fungerar med både vanliga telefoner och plattor.

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera