c-topp

StumbleUpon uppdaterad med kategori för Android

StumbleUpon är en av de appar jag använder allra mest på min HTC Desire. Appen är också med i en listning på 10 Internetappar för Android som jag skrivit om tidigare.

StumbleUpon, för dig som inte har en aning, är en tjänst på nätet som visar en ny site varje gång du klickar på en speciell Stumbleknapp. Du kan ange vilka sorts sidor du är mest intresserad av och får då bara upp den typen av sidor. Tjänsten har funnits i ganska många år och växer fortfarande ganska bra.

För varje sida kan du gilla eller ogilla den. Med tiden lär sig Stumble ännu mer om dina intressen och visar mer och mer relevanta sidor.

Jag tycker många gånger att det är ett väldigt bra komplement till Google Reader och har du aldrig testat den är det absolut värt ett besök.

Nu med sektion för Android

Tidigare har jag skrivit om Appbrain som är ett väldigt bra sätt att hitta appar till din Android. StumbleUpon erbjuder nu alltså ännu ett och det är självklart välkommet.

Du kan direkt från StumbleUpon installera applikationen på din Androidtelefon. Om du inte använder Stumble på datorn och inte tänker göra det kan det ändå vara värt att köra ett test på din telefon.

StumbleUpon website

StumbleUpon för Android

Bloggar.se om: , , intressant?

, ,

One Response to StumbleUpon uppdaterad med kategori för Android

  1. Hawaii Kawaii 2010/11/07 at 17:03 #

    Hej hopp!

    Jag försöker få igång trafik från just StumbleUpon och letar efter aktiva användare som jag kan bli SUkompis med. Adda gärna mig så gör jag samma sak tillbaka. http://www.stumbleupon.com/stumbler/HawaiiKawaii/

    Ha en bra dag!
    Smultron, Hawaii Kawaii

Kommentera