c-topp

Vinn Dynavix Navigering för iPad/iPhone [tävling]

För några veckor sedan skrev jag om Dynavix Navigering för iPad/iPhone. Jag tyckte det var en riktigt bra navigeringsapp speciellt med tanke på priset. Nu har jag fått fem licenser att tävla om.

Det hela är mycket enkelt: Skriv bara en kommentar på min Facebooksida under inlägget om den här tävlingen. Det behövs ingen motivering men av de fem licenser jag har kommer åtminstone en gå till en rolig motivering om varför just du behöver en navigeringsapp till iPhone/iPad. Resterande lottas ut.

Det är snabba ryck som gäller. Tävlingen pågår tom 27:e juli.

Gå till Arwengrims sida på Facebook för att delta.

, , , ,

4 Responses to Vinn Dynavix Navigering för iPad/iPhone [tävling]

 1. Bo Wallin 2011/07/24 at 23:04 #

  Iphonen bär jag med mig 24seven. Där finns ”allt” utom ett riktigt navigeringsprogram. Med lite tur kanske det blir ändring på det nu. Tack för en bra blogg och Facebooksida.

 2. Daniel Hellman 2011/07/25 at 10:01 #

  De vore tacksamt att få en licens till denna app! Skulle underlätta mina resor hem från Köpenhamn mycket, då jag varje gång kör fel och får leta flygplanen på himlen (kastrup) för att hitta till Öresundsbron….

 3. Johannes 2011/07/25 at 12:59 #

  Nu kanske jag låter lite efter,men hur blir det om man inte har facebook?

  Likt kommentaren ovan så passar jag också på att ge creeds för denna blogg!

  • Patrik Arwengrim 2011/07/25 at 22:17 #

   Nej Johannes, du låter inte efter. Det finns många anledningar att inte finnas på Facebook. Den här gången är desvärre tävlingen endast där. Vid nästa tillfälle ska jag försöka hålla den på bloggen istället.

Kommentera