c-topp

Arwengrim.se på Facebook – nu med syfte

arwengrim_facebook

Jag har en sida på Facebook. Några av er läsare har redan uppmärksammat det här och gillar eller följer sidan. I princip det enda jag gjort med den har varit att lägga ut länkar till mina inlägg. Ganska tråkigt i längden. Det här måste bli annorlunda.

Du hittar arwengrim.se på Facebook här.

Nu blir det ändring på min Facebooksida

Med start idag tänker jag då och då lägga upp länkar till saker jag hittar på nätet som jag gillar. Det kan handla om allt från roliga bilder till intressanta artiklar och videoklipp. Dessutom tänker jag dela med mig av bilder från min vardag.

Som många andra har jag ett problem: Att hinna göra allt jag vill. Många gånger läser jag artiklar jag borde blogga om men tyvärr hinner jag inte. De här artiklarna kommer jag istället lägga upp på Facebook.

Tanken är att det ska ge något extra för dig som väljer att gilla sidan. Det blir också lite mer personligt och förhoppningsvis mycket mer intressant än vad sidan är idag. Jag kommer även fortsätta lägga ut länkar till mina inlägg.

Har du frågor eller vill dela med dig av något?

På Facebooksidan kan du ställa frågor genom att göra ett eget inlägg. Du får dessutom gärna dela med dig av bra länkar du hittar. Självklart tas uppenbara försök till spam bort.

Gilla och kommentera på Facebook

Numera kommer ett mail varje gång någon gör en kommentar på min Facebooksida. Därför blir det också mycket enklare att snabbt få reda på när du tyckt till om något. Jag tycker det är väldigt roligt och intressant när just du skriver en kommentar. Har du inte gjort det än får du gärna börja med det nu.

Om du använder Twitter hittar du mig här.

, ,

2 Responses to Arwengrim.se på Facebook – nu med syfte

  1. Nabil El Alaoui Sossey 2011/03/06 at 11:44 #

    ”Du gillar detta” :)

    • Arwengrim 2011/03/06 at 11:47 #

      Hehe. Tanken slog mig i morse: Jag brukar aldrig orka följa personer på Twitter och sidor på Facebook vars enda syfte är att eka ut sina inlägg från bloggen. Och så gör jag samma sak på Facebook själv. Bakläxa, gör om, gör rätt.

Kommentera