c-topp

Facebook-nyhet: Maila svar på händelser

En liten men extremt efterlängtad funktion rullar nu in på Facebook. Du kan direkt med e-post svara på statusuppdateringar och kommentarer för bilder, videos och wallen (’anslagstavlan’). Tyvärr fungerar det ännu inte när du får ett privat meddelande i din inbox.

Förutsättningen för att det ska fungera överhuvudtaget är att du valt att få notifieringar via epost om olika händelser. Är du osäker kan du enkelt kolla genom att först klicka ’Inställningar’ längst upp. Därefter väljer du fliken ’Händelser’ och bockar i det du vill få mail om.

Genom att svara på mailet du får kan du direkt göra en kommentar. Som det fungerat tidigare har du varit tvungen att först logga in på Facebook för att sedan svara där. Den här funktionen gör också att alla som har en mobiltelefon med konfigurerad epost direkt kan svara med den. Mycket bra tycker jag.

Jag har själv inte kunnat testa nyheten eftersom det nog tar ett antal dagar att genomföra ändringen för alla användare på Facebook. Någon som testat, funkar det bra?

Källa ITworld

Bloggar.se om: , , , intressant?

intressant?

, , ,

5 Responses to Facebook-nyhet: Maila svar på händelser

 1. artfors 2010/01/14 at 5:43 #

  Jag har testat. Igår svarade jag på ett mail men har ännu inte inkommit som kommentar.

 2. arwengrim 2010/01/14 at 20:35 #

  Har inte heller fått det att funka än men det kommer väl får man hoppas.

 3. artfors 2010/01/16 at 9:11 #

  Men jag tycker det är fel att introducera en tjänst om den inte funkar.

 4. arwengrim 2010/01/16 at 23:42 #

  Ja det känns helt klart ogenomtänkt. Nu har jag äntligen fått det att fungera. Enda kruxet är att ÅÄÖ inte verkar hänga med.

 5. Arwengrim 2010/01/17 at 1:42 #

  Ja det känns helt klart ogenomtänkt. Nu har jag äntligen fått det att fungera. Enda kruxet är att ÅÄÖ inte verkar hänga med.

Kommentera