c-topp

Google Chrome får äntligen tillägg

Chrome – för mig bästa browsern

Det är nog drygt ett år sedan jag började använda Google Chrome. Innan dess var jag fanatisk användare av Firefox. Jag vet inte exakt vad det är som gör att jag gillar Chrome så otroligt mycket, kanske är det snabbheten eller det minimalistiska gränssnittet. Trots att jag många gånger saknat Firefox med tillägg har jag inte kunnat gå tillbaka eftersom jag tycker Chrome är så mycket bättre.

Under en tid har det gått att köra tillägg även i Chrome. Det har varit krångligt och utbudet har varit långt från bra. Rykten gör gällande att från nästa vecka kommer alla som använder Chrome att få enkel tillgång till alla addons. En suverän browser blir… oslagbar.

Du ska nog inte förvänta dig underverk i början. Firefox kommer vara ledande på det här med tillägg många år men det är en otroligt bra början åtminstone. Har du aldrig testat Chrome kan jag verkligen rekommendera det. Redan idag finns massor av teman du kan använda för att piffa upp utseendet en hel del. Läs gärna mitt tidigare inlägg om 100 snygga teman för Google Chrome.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

, , ,

No comments yet.

Kommentera