c-topp

Nu kan du prenumerera på valfri sida med Google Reader

Google Reader är förmodligen en av de vanligaste tjänsterna för att prenumerera på RSS-flöden. De flesta siter och bloggar erbjuder prenumeration via RSS. För mig är Google Reader fortfarande ovärderligt. Istället för att besöka mängder av siter får jag alla flöden presenterade snyggt och enkelt i tidsordning.

Tidigare har det funnits en begränsning: Du har bara kunna prenumerera på siter som har ett RSS-flöde. Det nya är att du numera kan prenumerera på vilken sida du vill oavsett om den har RSS eller ej.

Klistra bara in sitens adress vid ’Lägg till prenumeration’ eller ’Add a subscription’. Om siten inte har ett RSS-flöde frågar Reader om ett ska skapas åt dig. Därefter övervakas allt nytt som kommer in automatiskt. Gillar du inte riktigt utseendet på Google Reader finns en riktigt bra tjänst som omvandlar dina nyheter till något som mer liknar en tidning. Feedly finns för Firefox och för Chrome.

Testa gärna Google Reader själv om du inte gjort det tidigare. Tjänsten är helt gratis. Vill du testa andra applikationer för RSS-flöden har jag tidigare skrivit om 6st bra program för RSS.

Källa: Google Reader blog

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

intressant?

, , , ,

One Response to Nu kan du prenumerera på valfri sida med Google Reader

  1. hasse 2012/05/04 at 8:28 #

    Hur tar man bort Röstsökning från telefonen alt. stänger av?

Kommentera