c-topp

Officiellt Chrometillägg som öppnar dokument online

Tycker du det är tråkigt att behöva installera Adobe Reader, Powerpoint Viewer och en massa annan mjukvara bara för att du snabbt ska kunna kolla på exempelvis en pdf? Om du kör Google Chrome finns det en riktigt bra extension som hjälper dig.

Varje gång du stöter på en pdf, doc, ppt och andra dokument online laddas de med tillägget istället in i Google docs. Det går bra mycket fortare och är det ett dokument du bara snabbt vill skumma igenom är det ganska skönt att slippa krånglet med att först ladda ner det, sedan öppna det för att slutligen ta bort det.

Längst upp till vänster finns det dessutom alltid möjligheten att ladda hem dokumentet om du faktiskt behöver spara det.

Tillägget för Google Chrome som öppnar pdf, ppt, doc online hittar du här. I skrivande stund finns inga inställningsmöjligheter och du kan inte heller spara dokumenten direkt till dina Google docs.

Källa: Download Squad

Bloggar.se om: , , , , , , , intressant?

, , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Officiellt Chrometillägg som öppnar dokument online — arwengrim -- Topsy.com - 2010/06/08

    […] This post was mentioned on Twitter by svartling, Patrik Arwengrim. Patrik Arwengrim said: Öppna .pdf .doc och andra dokument direkt i Chrome – http://bit.ly/9pK8Ro #nybloggat […]

Kommentera