c-topp

30 siter med mängder av Twitter-ikoner för din blogg

follow_meJag har skrivit om Twitter förut och jag kommer garanterat skriva om det igen. Twitter har blivit otroligt populärt och det är ganska vanligt att bloggare lägger upp en knapp eller en ikon så du kan följa dem. Det finns några standardikoner som man ofta ser men visst är det roligare att använda något som inte är lika vanligt?

En ikon som är snygg och iögonfallande ökar chanserna för att en förstagångsbesökare (och kanske sista) ser den. Klickar på den och blir en trogen anhängare till dig.

Hongkiat har sammanställt en lista med länkar till 30 siter som ger dig många ikoner att välja mellan. Ska du twittra och vill få fler followers, gör det med stil! Flera av ikonerna kan även laddas hem som .psd om du vill ändra på text eller något annat med exempelvis Photoshop. Gillar du Twitter och tycker det är trevligt att göra din profil lite mer personlig kan du även kika på mitt inlägg om 100 ikoner som du kan använda som din avatar på Twitter.

Vet du inte riktigt vad Twitter är? Kolla videon nedan (på engelska) som på ett enkelt sätt förklarar hur det funkar:

httpv://www.youtube.com/watch?v=ddO9idmax0o

Ibland blir man otroligt trött på någon man följer på Twitter, är det tjejen eller någon annan du tror kan bli lite kinkig om du slutar följa dem kan du lära dig hur du slutar följa på det vänliga sättet. Om du har en WordPressblogg ska du givetvis fixa så du automatiskt gör en tweet varje gång du gjort ett nytt inlägg. Vill du marknadsföra ditt twittrande på bästa sätt är det nämligen viktigt att gå ut på bred front.

Inkommande söktermer:

  • twitter ikon på bloggen

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera