c-topp

55 om mig/om oss sidor för inspiration

Om jag landar på en blogg eller en site jag aldrig varit på tidigare och gillar inlägget jag läser brukar jag ”belöna” siten med att antingen retweeta den eller tipsa om den på något av de sociala nätverk jag är med i. Efter det kollar jag i regel alltid sitens ”om mig” eller ”om oss”. Det här brukar ge mig en bra bild om siten är värd att prenumerera på eller följa via twitter. Jag har själv tänkt göra om just min ”om” sida eftersom det var något jag slängde ihop lite hastigt och lustigt när jag startade den här bloggen.

Webdesign är något som jag tycker är riktigt intressant även om jag själv bara meckar med det på hobbynivå. Att skriva en om-mig-sida är ett väldigt viktigt inslag för din webbsida.

om_mig

I min jakt på inspiration hittade jag ett väldigt intressant inlägg från designreviver. De visar 55 bra exempel på hur en om mig sida kan se ut och vad den kan innehålla. Guld värt helt klart! Vill du ha inspiration för webdesign generellt sett har jag skrivit ett inlägg om 200 siter för inspiration till din egna webdesign.

Bloggar.se om: , , , , , , , , intressant?

No comments yet.

Kommentera