c-topp

60 skrivbordsbakgrunder med superhjältar!

wolverine_bakgrundsbild_mindreBakgrundsbilden är nog bland det första jag ändrar efter en installation av operativsystemet. Jag är övertygad om att många av er gillar bakgrundsbilder lika mycket som jag. Att lägga upp ett snyggt wallpaper är på något sätt att visa vad man representerar och står för, det blir lite av ditt ansikte utåt via datorn.

Marvel Comics är för mig ett högre stående väsen, eller åtminstone var det så när jag var yngre. Nämn en enda person du känner som aldrig hört talas om Spiderman (eller som han hette på min tid, spindelmannen) för att inte tala om Hulken! Tur man inte hade räkning på hur många timmar som spenderades på att läsa serietidningar. Idag gör jag inte det längre men det är givet att se mina hjältar på film emellanåt.

Jag tror många med datorintresse även har eller har haft ett stort intresse i superhjältar. Vad kan med andra ord då vara bättre än bakgrundsbilder på våra kära hjältar? Hongkiat har sammanställt inte mindre än 60 olika wallpapers att välja på. Alla är gratis, några kräver gratis registrering för åtkomst.

Bifogar några smakprov, för högre upplösning osv, besök länken ovan.


superhjalte_1

Blandad kompott!

——————————————————–

superhjalte_2

The Incredible Hulk!

——————————————————–

superhjalte_3

Captain America!

——————————————————–

Missa inte att besöka episka Marwel Comics när du ändå är i superhjältesstämning.

Bloggar.se om: , , , intressant?

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera