c-topp

Ännu fler bakgrunder till Twitter

Fler och fler upptäcker Twitter, även i vårt lila avlånga land. Med ett gäng miljoner användare är det lätt att känna sig som en spottloska i havet. Att bygga upp sitt nätverk på Twitter kan ta tid.

Profilsidan är viktig vid första intrycket

Alltid när jag får mail att någon börjat följa mig kollar jag snabbt in personens sida på Twitter. Dels efter vilka Tweets som är gjorda (är det främst tweets i form a ”Make $$$ fast bla bla” följer jag inte tillbaka) dels kollar jag lite hur profilsidan ser ut. De som lagt ner lite tid på att ändra avatar (ikon) och även bakgrundsbild får automatiskt ett plus i kanten, så enkelt är det. Sedan är det inte säkert att jag någonsin kollar profilsidan igen eftersom jag sköter mina Tweets med 3e-partsmjukvara.

Twitrounds ger dig gratis bakgrundsbilder till twitter

twitter_bakgrunder

Har du inte tid, lust eller kunskap att göra en egen bakgrundsbild till Twitter finns det flera ställen att hämta färdiga på. Jag har i ett tidigare inlägg tipsat både om hur du gör egna bakgrundsbilder samt vart du kan hämta hem färdiga. Nu snubblade jag på ännu en site med flera färdiga, snygga bilder du kan använda, en diger lista med kategorier vill jag lova!Använder du Twitter och inte har ändrat din bakgrund är det hög tid att lägga några minuter på det.

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

, , , ,

No comments yet.

Kommentera