c-topp

Det här har du laddat hem via torrent

Har du laddat hem något via publika, olagliga torrentsiter? Visste du att det kan lämna en hel del spår efter sig? Med youhavedownloaded kan du själv kontrollera vad som laddats ner via din IP-adress. Faktum är att du dessutom kan se exakt vad.

Oavsett vad din inställning till det här med sk. piratkopiering är kan det vara värt ett besök. Om du själv vet med dig att du ofta tankar hem film, spel och annat ser du vilken information om dig som faktiskt finns tillgänglig. Eftersom youhavedownloaded använder din IP för kontroll kan det innebära att även om just du med din dator inte tankat något, kan någon annan med samma Internetuppkoppling ha tankat.

Du behöver inte oroa dig för att råka illa ut om du besöker webbplatsen. Det är bara du som ser informationen om dig själv. Om du känner till en väns IP-adress kan du söka på den men det finns inte någon koppling mellan dig och IP-adressen. Om det listas en massa hämtningar av dig kanske det ger en tankeställare. Skulle någon få din IP-adress kopplad med dig från din bredbandsleverantör, ja då ligger du lite halvtaskigt till. I dagsläget verkar det dock som om väldigt få leverantörer lämnar ut den här typen av information, om ens någon.

Bloggar.se om: , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • torrent ipad
  • torrent for ipad
  • ladda ner torrent till ipad
  • ladda ner torrents till ipad

, ,

No comments yet.

Kommentera