c-topp

Enkelt sätt att hitta intressanta personer på Twitter

Hitta coola typer

Det viktigaste med Twitter (vad är twitter?) för mig är att få information som är givande på ett eller annat sätt. Det kan vara en person som lägger upp intressanta länkar eller har en blogg jag läser, roliga bilder och kommentarer är också något jag gillar. Om du gillar Twitter kan jag rekommendera att du läser min lilla krönika: En Karlstad-pöjks Twitter-följ-krönika.

Vi formar alla en personlighet på Twitter hur fånigt det än kan låta. Den personligheten behöver inte alls representera hela dig från verkligheten men oftast finns ändå några segment därifrån med.

Find2Follow söker igenom dina tweets och vilka du redan följer. Utifrån någon odefinierad algoritm får du sedan förslag på personer som borde passa för dig att följa.

hitta_personer_att_folja_pa_twitter

För att använda tjänsten matar du bara in ditt användarnamn. Det behövs ingen auth med Twitter och inte heller något lösenord.

Första gången du matar in ditt twitternamn tar det en rejäl stund. Antagligen är det en hel del data som ska kollas. När bearbetningen är klar får du en lista med personer som du kan titta närmare på. Verkar de intressanta är det bara att följa.

Intressant att jag blev rekommenderad att följa mitt engelska twitterkonto. Det borde ändå vara ett bra betyg på tjänsten: Att jag gillar det jag själv är intresserad av eller nått…

Jag tycker överlag att förslagen är bra. De flesta träffar visar sig vara personer jag absolut är intresserad av.

Du kan följa mig på Twitter om du vill: Svenska eller Engelska.

Bloggar.se om: , , , , intressant?

intressant?

Inkommande söktermer:

  • sök personer på twitter
  • intressanta twitter
  • intressanta personer på twitter

, , , ,

No comments yet.

Kommentera