c-topp

Firefox 4 twitter-mosaik

firefox-4-twitter-party

Du har väl inte missat att Firefox 4 är släppt? Själv har jag testat den några dagar och måste säga att jag är imponerad. Den snabbhet man blivit bortskämd med i form av Google Chrome känns som den sitter på plats även i Firefox 4. Det här är givetvis bra oavsett vilken webbläsare du föredrar. Utvecklingen går framåt på bred front, det svåra är bara att välja sin favorit numera.

Mozilla har i samband med lanseringen av Firefox 4 gjort en ganska rolig sak: Om du på Twitter skriver hashtaggen #fx4 eller #fxmobile hamnar du automatiskt i en stor mosaik som bildar Firefox-loggan. Testa gärna själv eller kolla Firefox 4 twitter-mosaik direkt.

, , ,

2 Responses to Firefox 4 twitter-mosaik

 1. G89Jambalaya 2011/04/01 at 7:42 #

  Jag upplever den som segare än tidigare versionen och har dessutom lyckats kraschat det två gånger sedan det släpptes vilket höjde mitt veckosnitt med rätt många procent. Google Chrome står obesegrade ^^,

  • Arwengrim 2011/04/01 at 8:19 #

   Intressant. Jag tycker som sagt att den här versionen är snabbare än föregångaren. Har inte heller upplevt några krascher.
   Håller dock med om att Chrome än så länge står obesegrad och fortsätter vara den webbläsare jag använder allra mest. I mitt fall använder jag nog Chrome till 95% Firefox till 4,99 och IE resten av tiden.

Kommentera