c-topp

Fullständig koll på dina TV-Serier

TV-Serier blir bättre och bättre

Jag har alltid älskat film och tv-serier. Det känns fortfarande som igår när jag och mina vänner bänkade oss i soffan och den rykande färska VHS-kopian av en screener i femte led gled in i videon. Jag kan fortfarande för mitt inre höra videons mekanik gnissla och knaka en stund innan filmen började.

Det här var 20 år sedan och mitt intresse för film samt serier har inte direkt minskat. Numera föredrar jag dock serier framför film. Jag vet inte varför, kanske är det så att det är mer lagom idag med något som varar runt 40 minuter, kanske är det för att serier får högre budgetar för varje år som går.

MyTVShows hjälper mitt guldfiskminne

mytvshows

Något som kan vara svårt är att ha koll på vilka serier och avsnitt man sett. MyTVShows hjälper dig en lång bit på traven. Du kan enkelt söka upp olika serier och lägga till dem i din lista. Det går att markera vilka du sett, sätta individuella betyg och en massa annat. Som bonus fungerar det även som ett slags socialt nätverk för serieälskare. Vill du veta när dina favoritserier visas härnäst finns givetvis funktioner för det.

Du kan lägga till i princip alla tv-serier som finns. Säsonger och avsnitt listas automatiskt. Finns inte din favorit kan du lägga till den manuellt istället.

Det jag gillar extra mycket med MyTVShows är att det verkar finnas många sätt att göra samma sak, exempelvis markera avsnitt man sett. I mina ögon lyfter detta siten ännu mer snarare än att göra den krångligare eftersom funktionerna flyter in väldigt naturligt.

Tyvärr har jag inte hunnit testa den sociala biten. Gillar du MyTVShows får du gärna kika på min profil och, om du vill, lägga till mig i ditt nätverk. Lite reality check får man också eftersom den totala tiden du lagt

iPhone- och Androidanpassad

mytvshows_iphoneFör några dagar sedan skrev jag ett inlägg där jag uppmanar alla bloggare att mobilanpassa. MyTVShows har till min stora glädje en riktigt bra mobil anpassning. Det är enkelt att sitta på tåget, dagdrömma och fundera på vilken serie man ska se härnäst. Egentligen är anpassningen gjord för iPhone men du kan lika gärna använda en Android för att hantera dina tv-serier.

Själv har jag inte hunnit lägga in alla serier jag kollar på eftersom det är ganska många. Några av mina absoluta favoriter är förövrigt True Blood, Supernatural, Stargate, Lost, House, Heroes och Fringe.

Bloggar.se om: , , , , , , , intressant?

intressant?

Hitta din favorit tv serie

, ,

5 Responses to Fullständig koll på dina TV-Serier

 1. Pontus Olin 2009/09/29 at 14:29 #

  Grym tjänst för oss tv-serie-addicts! Tack för tipset. :-)

 2. arwengrim 2009/09/29 at 14:33 #

  Tack för din kommentar, Pontus! Ja, jag kommer verkligen använda den själv rejält mycket. :)

 3. Pontus Olin 2009/09/30 at 14:12 #

  Haha, det här var ju livsfarligt. Satt igår ikväll och klickade in alla mina serier medan jag såg senaste House & Big Bang Theory. Nu säger den att jag tittat på tv i 8-9 månader! o_O

 4. arwengrim 2009/09/30 at 23:00 #

  Jösses! Accepterade just din friend request och jag tror du toppar mig lätt. :) Har dock inte lagt till alla mina än men det kommer.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Snygga bakgrundsbilder med Star Trek - 2010/09/17

  […] du också TV-serier? Missa inte mitt tidigare inlägg om MyTVShows där du kan mata in det mesta om de serier du följer. Bland annat får du reda på hur många dagar […]

Kommentera