c-topp

Gratis verktyg för videoredigering

animoto-videoklipp-eget-redigera

Numera är det väldigt lätt att spela in videoklipp. I princip alla moderna mobiltelefoner och digitalkameror har möjligheten. Ofta blir klippen bara liggande på minnet och lämnade åt sitt öde.

Det går att göra riktigt roliga och intressanta små filmer med hjälp av dina klipp och bilder. Klippen kan du ladda upp till Youtube eller ge till vänner och bekanta. Som bekant är gratis gott och Guidingtech har listat åtta olika verktyg som gratis låter dig redigera videoklipp. Bland exemplen hittar du Windows Live Movie Maker för Windows och iMovie för Mac.

Två riktigt roliga verktyg som saknas i listningen är Animoto och Flixtime som jag har skrivit om tidigare. Glöm inte kolla in även dom. Speciellt bra tycker jag om just Animoto eftersom det låter vem som helst på ett enkelt sätt  skapa helt otroligt snygga videoklipp.

Inkommande söktermer:

 • redigera videoklipp
 • videoredigeringsprogram gratis
 • gratis videoredigering
 • gratis videoredigeringsprogram
 • videoredigering gratis
 • redigera video

, ,

2 Responses to Gratis verktyg för videoredigering

 1. Internetblogg 2011/05/18 at 12:14 #

  Windows Live Movie Maker är väl det jag anvqnt mest. Men det är någonting som saknas som jag inte kan sätta fingret på. Ska definitivt kolla upp Animoto.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Test: Animoto och Flixtime - Björn Sennbrink - 2011/05/17

  […] var ett annat verktyg som Patrik tipsade om. Här valde jag några filmer från Zanzibar-resan och det blev helt okej det också. Kanske lite […]

Kommentera