c-topp

Håll koll på vilka filmer du redan sett

Film är nog en av de saker som intresserar de flesta. Men hur många filmer har du egentligen sett? Det här kan tjänsten jag skriver om den här gången hjälpa dig med.

Icheckmovies heter tjänsten. Du behöver registrera dig för att bli medlem, något som är helt gratis. Om du sedan tidigare använder imdb kan du importera dina röstningar därifrån. Det finns en mängd andra inställningar du kan göra om du vill.

Det viktigaste med den här siten är dock möjligheten att bocka av alla de filmer du redan sett. Du kan också markera filmer i en annan lista, nämligen ”vill-se-listan”. Smidigt om du stöter på en film som verkar intressant. Det finns flera färdiga listor du kan visa och markera i. Ett bra sätt att komma igång. Vet du namnen på filmerna är det bara att söka dom direkt och bocka av dom.

Jag har tidigare skrivit om en liknande tjänst, MyTvShows som hjälper dig hålla reda på vilka TV-serier du sett. Såna här tjänster har man kanske inte speciellt stor daglig nytta av men de känns ändå genuina och är en bra hjälp för dig som är en sann cineast.

Håll koll på vilka filmer du sett med icheckmovies.

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

, , ,

3 Responses to Håll koll på vilka filmer du redan sett

  1. Nil 2010/05/30 at 8:41 #

    Jag använder och har använt filmtipset.se i många år för detta :)

  2. Nil 2010/05/30 at 10:41 #

    Jag använder och har använt filmtipset.se i många år för detta :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Håll koll på vilka filmer du redan sett — arwengrim -- Topsy.com - 2010/05/30

    […] This post was mentioned on Twitter by Henrik Löwenhamn and Linda Alexandersson, svartling. svartling said: Håll koll på vilka filmer du redan sett http://goo.gl/fb/Y6neM http://j.mp/BLOGGAT […]

Kommentera