c-topp

Här hittar du gratis proffsbilder

En bild säger mer än tusen ord påstås det. För mig är det viktigt att försöka få med minst en bild till varje inlägg. Att hitta bilder på nätet är ganska enkelt. Däremot är det tveksamt många gånger om du verkligen får använda dem.

stockvault_7669_20070524

Makeusof har listat 5 siter där du kan tanka hem bilder gratis.

Freerange erbjuder tusentals högupplösta bilder som du kan använda både för kommersiella och privata syften. En gratis registrering är vad som krävs.

Stockvault ordnar över 13000 fotografier till dina blogginlägg.

FreeDigitalPhotos låter dig fritt tanka hem mängder av bilder fördelade på olika kategorier. Vill du ha högupplösta versioner får du hosta upp en slant. Din blogg behöver knappast använda högupplösta bilder och därmed blir det gratis och gott :)

Stock.xchng har över 400 000 fotografier till ditt förfogande. Alla bilder får användas helt gratis men det är viktigt att läsa respektive fotografs motkrav. I vissa fall vill fotografen få ett litet meddelande och i många fall vill fotografen åtminstone få credit för sin bild.

Hittar du inte bilden du behöver enligt länkarna ovan kan du alltid testa med Flickr. Här finns det som du säkert redan vet ofantligt många bilder av varierande kvalitet. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om hur du söker med Googles bildsökning för att hitta bilder som du verkligen får använda. Bildsökningen omfattar även bilder från Flickr så det kan vara lite enklare att hitta en bild om du söker enligt mitt inlägg.

Bloggar.se om: , , , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

 • högupplösta bilder gratis
 • gratis högupplösta bilder
 • matbilder gratis
 • proffsbilder
 • gratis matbilder

, , , , , ,

2 Responses to Här hittar du gratis proffsbilder

 1. BosseWeb 2009/07/27 at 14:20 #

  Letar ni gratis foton?
  Över 30 tips på sajter med gratis foto:
  http://www.bosseweb.se/gratisprogram/gratis-fotografier

 2. BosseWeb 2009/07/27 at 17:17 #

  Jag läste vidare på MakeUseOf och hittade en sökmotor för gratsibilder. Mycket smidigt.
  http://www.picfindr.com/

Kommentera