c-topp

Jobba-hemma-dagen 8:e februari

Har du möjlighet att jobba hemifrån? Gör du det ofta? Själv försöker jag att jobba en dag per vecka hemifrån. Mest för att få undan en massa såna där tråkiga små surdegar som har en förmåga att bli liggande.

Visst har jag flera gånger tänkt på att jag spar en hel del tid de dagarna. Jag behöver inte åka fram och tillbaka till jobbet och det kanske inte är lika viktigt hur min frisyr ser ut och vad jag har på mig hemma. Det är bara att krypa från sängen till skrivbordet och börja jobba. Raster tar jag när jag vill och dessutom har jag upptäckt en annan stor fördel: Väldigt få handlar mat dagtid. Det brukar vara jag, några pensionärer och en eller annan föräldraledig människa som samsas om utrymmet.

Den 8:e fabruari är den officiella jobba-hemma-dagen där alla som har möjlighet uppmanas att jobba hemifrån. På Facebook kan du själv testa hur mycket tid du skulle spara på att jobba hemifrån en dag per vecka och få en del roliga förslag vad du skulle kunna göra med den tiden.

Om jag jobbade hemma en dag per vecka (vilket jag faktiskt oftast gör) skulle jag istället kunna: Vässa 42300 pennor, köra 47 träningspass eller lägga 94 ansiktsmasker.

Testa själv hur mycket tid du skulle spara genom att jobba hemma en dag per vecka på Facebook.

,

No comments yet.

Kommentera