c-topp

Kolla TV-streams på nätet gratis

streamtorrent_pa_windows_7Torrentteknik är ett kraftfullt sätt att dela data med andra. Tekniken fungerar egentligen som en myrstack där varje myra drar sitt strå. Utvecklarna bakom StreamTorrent använder tekniken för att låta dig och andra gratis se TV från hela världen.

Vill du se kanaler som ESPN, Fox Sports, Sky Sports eller HBO är det här mjukvaran för dig. Det finns flera hundra kanaler att välja på, då systemet bygger på torrentteknik fungerar det bäst att se en kanal där det redan finns många aktuella tittare.

Jag är ganska säker på att det här är framtidens melodi för TV. Vill du vara med och prova redan idag ska du absolut hämta hem StreamTorrent. Programmet uppdateras ganska ofta och tekniken förfinas för varje vecka som går. Det är absolut värt att testa eftersom det inte kostar något.

sok_efter_tvThe How-to Geek har skrivit en guide hur du gör för att komma igång med strömmande tv och det är verkligen lätt och något som alla klarar. Jag är osäker på hur det ligger till med upphovsrätt men eftersom programmet faktiskt ligger hos Google Groups och har funnits där ganska länge borde det inte vara något problem. I vilket fall som helst handlar det inte om en fil du lagrar, det är data som temporärt lagras och som successivt raderas allt eftersom du tittar.

Videon nedan (på italienska, menyer osv på engelska.) visar hur snabbt du installerar och kommer igång med streamtorrent:

Bloggar.se om: , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • streama barnfilm
  • kolla tv
  • streama film på natet
  • streama barnfilm gratis
  • barnfilm stream

, , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. arwengrim.se » Kolla TV-streams på nätet gratis - 2009/07/04

    […] more: arwengrim.se » Kolla TV-streams på nätet gratis Post a […]

Kommentera