c-topp

Konvertera Youtubeklipp till mp3 online

På Youtube finns en gigantisk mängd klipp. Många av dem är musikvideos. Det finns en tjänst som direkt online låter dig göra om filmklippet till en ren ljudfil i form av mp3.

Allt du behöver göra är att kopiera och klistra in adressen till youtubeklippet du vill konvertera. Själva konverteringen tar flera minuter så om du inte vill sitta och vänta kan du ange din epost. Direkt konverteringen är klar skickas ett mail. Om du inte vill ange din äkta mail kan du testa tjänsten tempalias som jag skrev om för några dagar sedan.

När konverteringen är klar får du en länk för nedladdning. Mp3an kan du sedan använda på din dator, i din mobil eller i vad som helst som klarar mp3-formatet.

Om du hellre vill ladda ner hela klippet inklusive bild och ljud har jag tidigare skrivit om savevideo.me som online hjälper dig med detta.

En otroligt smidig tjänst som verkligen fungerar över förväntan bra. Det känns dock som den ligger lite i gråzonen eftersom du faktiskt kan konvertera musikvideos till vanlig musik. Din moral avgör vad du använder det till helt enkelt.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • konvertera youtube klipp till mp3

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Konvertera Youtubeklipp till mp3 online — arwengrim -- Topsy.com - 2010/06/03

    […] This post was mentioned on Twitter by svartling, Patrik Arwengrim. Patrik Arwengrim said: Konvertera youtubeklipp till mp3 online – http://bit.ly/cb5XXC #nybloggat […]

Kommentera