c-topp

Ladda ner videoklipp utan plugins

Att ladda ner videoklipp från youtube är något många efterfrågar. Flera av er läsare vet säkert många sätt att göra det här på. Om du använder Chrome eller Firefox finns det flera olika plugins att välja bland som hjälper dig med det här.

Visste du att det går att ladda ner videoklipp helt utan plugins och från i princip vilken browser du vill? Dessutom kan du ladda ner från fler platser än enbart Youtube.

Savevideome heter tjänsten som hjälper dig. Förutom att ladda ner klipp från Youtube fungerar det även med Dailymotion, metacafe, veoh, flickr, google videos och blip.tv.

Det enda du behöver göra är att klistra in adressen på det klipp du vill ladda ner. Efter några sekunder har klippet analyserats och en länk för nedladdning har skapats. Finns klippet i flera olika upplösningar skapas en länk för varje upplösning.

En bra finess är att den här adressen kan sparas eller skickas till andra. Har du en telefon som kan spela upp .flv-klipp kan du givetvis skicka länken till din telefon och öppna den där.

SaveVideoMe hjälper dig ladda ner videoklipp utan några som helst tillägg.

Bloggar.se om: , , , , , , , , , intressant?

intressant?

Inkommande söktermer:

  • ladda ner videoklipp
  • ladda ner video från internet

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera