c-topp

Nya tider och ny design

Ibland behövs förändring

Ni vet hur det är inom sport: Ibland behövs förnyelse. Att byta ut hela laget är ganska svårt och därför brukar det vara tränaren som ryker. I mitt fall gillar jag fortfarande att skriva om ungefär det jag brukar. Det går inte att byta ut mig eftersom ingen annan vill skriva på en blogg med mitt efternamn. Då återstår det bara att byta tema.

Två anledningar

  1. Jag använde tidigare Thesis. Något ungefär 289382932 andra också gör. Thesis är bra om man vill ha en snabb och till utseendet enkel blogg. Mindre bra om man vill göra egna anpassningar. Även om Thesis har ett eget till skyarna prisat hook-system så tycker jag faktiskt inte att det var speciellt smidigt. Dessutom verkar det som om skaparna av Thesis inte riktigt respekterar WordPress GPL-licens.
  2. Det kändes som strukturen och utseendet på min blogg behövde vuxenifieras. Den nya designen tycker jag känns mer vuxen, mer logisk och helt enkelt lättare att navigera i.

Det kommer mera

Min blogg är inte en kommersiell storsite. Den är bara min blogg. Därför har jag växlat till den nya designen innan allt är riktigt klart. Alltså kommer det ibland droppa in någon ny liten förändring under resans gång. Om några veckor har jag förmodligen tröttnat och då får designen anses stabil och varaktig fram tills nästa tränarbyte.

Hoppas ni läsare tycker det här är lika bra som vad jag gör.

,

2 Responses to Nya tider och ny design

  1. Mikael Widéen 2010/09/23 at 21:14 #

    Ser bra ut, även om jag gillade den förra designen också. Din nya logga blev bättre än den förra tycker jag. Gillar också att du har bilder till artiklarna på startsidan och i kategorisidorna. Gör det mer levande. Precis som du gillar jag också blått (även om min blogg är grön).

  2. Eric Ceder 2010/09/24 at 10:23 #

    Tycker det ser mycket bra ut!

Kommentera