c-topp

Pimpa upp din profilbild online

Profilbilder är något de flesta som surfar på nätet kommer i kontakt med förr eller senare. Att fixa en snygg profilbild, gärna med några coola effekter, är inte helt enkelt. Själv brukar jag bara ta första bästa kort jag hittar och klippa ut lämplig del från bilden. Resultatet blir en alldaglig och ganska tråkig bild.

facebomb

Facebomb hjälper dig råda bot på det här problemet. Direkt på webben kan du lägga upp en bild du vill manipulera, därefter kan du antingen spara bilden för senare bruk eller direkt låta Facebomb ladda upp den till ditt facebook-konto som ny profilbild. Det finns många effekter och möjligheter. Nedan ser du en video som visar hur jag gör en profilbild på min son på under 2 minuter.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

 • profilbilder på facebook
 • coola profilbilder
 • profilbilder facebook
 • snygga profilbilder

, , , ,

4 Responses to Pimpa upp din profilbild online

 1. Lars Karlsson 2009/07/13 at 23:32 #

  Tjenare, det skall jag testa. Men vilket program använder du för att spela in filmen?

 2. Arwengrim 2009/07/13 at 23:41 #

  http://www.techsmith.com/camtasia.asp
  Tyvärr en 30-dagars trial, sen blir det ganska dyrt.

 3. Manou 2009/07/15 at 15:26 #

  Trevlig och roligt tjänst! Jag brukar köra med fotofunia och YourMagicphoto (läs här http://www.din-it-kunskap.com/2009/03/02/skapa-roliga-bildmontage/ . Brukar alltid få kommentarer på de färdiga bilderna jag lägger upp på nätet, vilken är kul.

 4. Arwengrim 2009/07/15 at 23:49 #

  Tack för tipset, Manou. Det är exakt sådana sidor som är roliga att ha som bokmärken. Ändrade om din kommentar lite eftersom WordPress tyckte att slutparantesen hörde till din url :)

Kommentera