c-topp

piZap – Galet rolig bildeditor

Extreme Makeover?

piczap

Ibland är det roligt att manipulera en bild riktigt ordentligt. Kanske vill du bara lägga till en serietidningsbubbla med en rolig kommentar eller kanske vill du låta någon genomgå en digital extreme makeover. piZap låter dig göra det här helt gratis.

Du kan även enkelt publicera bilden direkt på ditt favoritnätverk som Facebook, Twitter och mängder av andra. Givetvis kan du även spara ner bilden till din hårddisk. Det bästa av allt: Du behöver inte installera något program, allt sköts inuti din webbrowser. Jag har tidigare skrivit om en liknande applikation, facebomb.

Enkelt att använda

Det finns många bildredigerare av den här typen. piZap är nog en av de mest lättanvända jag testat. För att visa vad man kan göra på bara ett par minuter har jag anmält mig själv som testkanin:

jag_och_min_tvillingbror

Möt mig och min siamesiska tvillingbrorsa! Jag blev själv förvånad över hur bra ögon, mun och annat smälte in i originalbilden. Att göra motsvarande förändringar av ett ansikte i Photoshop tar mycket längre tid.

Med musen väljer du vilka attribut du vill stoppa in. Dra, släpp, rotera och ändra storlek så det passar in. Vill du ta bort ett attribut är det bara att markera det och trycka delete på tangentbordet.

Mycket att välja på

piczap_prylar

Det finns riktigt många prylar du kan stoppa in. Du kan lägga in pratbubblor, färdiga textfraser och ändra färger lite hur du vill. Stickers är en hel radda med olika symboler, vi snackar bling-bling, dödskallar och gulliga hjärtan som du kan stoppa in.

Vill du radikalt ändra utseendet på ansiktet finns det lösa näsor, ögon, munnar (tom munnar från djur), peruker och en hel del annat i allt från serietidningsstuk till monsterbaserade.

Nyttigt till vad?

pizap_arwengrimPizap är en webapplikation där syftet är att ha kul. Jag betvivlar att du har någon större nytta med den men jag vågar garantera att några minuters trixande med foton på kompisar kommer leda till många skratt. Du kan även göra en lite roligare profilbild eller kanske illustrera senaste kalaset med pratbubblor istället för tråkiga bildtexter.

Testa själv!

Orkar du eller vill inte ladda upp en egen bild kan du använda några av de färdiga bilder som finns uppladdade. Du behöver inte registrera för att börja använda applikationen ens om du använder en egen bild, det är bara att köra igång och låta kreativiteten flöda med piZap!

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • pizap se
  • pizap
  • pizapp se
  • rolig profilbild
  • piczap
  • pizzap se

, , , ,

No comments yet.

Kommentera