c-topp

Rockmelt äntligen öppen beta

Rockmelt är en webbläsare som har olika sociala tjänster integrerade. Den största nyttan har nog du som använder Facebook mycket. Utan att behöva vara på Facebooks sida kommer du åt chat och statusuppdateringar till vänster respektive höger i webbläsaren.

Du kan även lägga till andra flöden som bevakas åt dig. I fallet ovan har jag lagt till Twitter, Stumble Upon, min egen och andras bloggar. Direkt något nytt händer indikeras det med en siffra. Dessutom kan du få notifieringar utanför webbläsaren om du vill. Då syns de även om du har ett annat program öppet.

Är du hardcore Facebookfantast är Rockmelt verkligen värd en test. Det är helt gratis och med start i går har de en öppen beta vilket innebär att vem som helst får testa den.

Hämta Rockmelt och börja testa.

, , , , ,

2 Responses to Rockmelt äntligen öppen beta

 1. Tommy Kreutner 2011/03/28 at 21:08 #

  Jag började använda Rockmelt i torsdags kväll… och är helfrälst… FB och Twitter med direktuppdatering. Kan inte bli bättre.
  Men när jag läste ditt inlägg nu så måste jag fråga: Hur la du till din Fan-page?

  • Arwengrim 2011/03/28 at 21:28 #

   Tommy, jag får be om ursäkt. Det var inte min Fan-page utan helt enkelt min egen blogg som jag slarvigt förutsatte var en sida på Facebook.
   Jag har varit med i den stängda betan en tid och det var länge sedan jag la till källor. Tack för din observanta fråga. Har nu uppdaterat inlägget så de inte blir missvisande.

Kommentera