c-topp

Spana in vad som är hett på Facebook

Facebook tillför allt fler funktioner som gör att dina aktiviteter blir mer och mer publika. Det senaste tillskottet är ”gilla-knappen” som du säkert sett här och där på olika siter.

Om du inte redan visste det är gilla-funktionen publik. Klickar du på den på någon site kan alla få reda på att du gjort det. Personligen gör det inte mig något alls, jag tycker den är ett bra tillskott. Det är däremot viktigt att du känner till det här.

FBlike samlar in och sammanställer vart folk gillat mest på ett överskådligt sätt. På startsidan finns några av de mest populära siterna listade och här ser du vilka av sitens artiklar som uppskattats mest av användare på Facebook. Är du mer intresserad av en specifik kategori kan du klicka dig in i hierarkin och titta vidare.

Det kanske bästa med FBlike är att du enkelt kan lägga till egna sidor för att få en mer överskådlig syn av reaktioner på dom. FBlike använder funktioner som finns tillgängliga för vem som helst på Facebook. Du som gillar att mecka kan alltså enkelt själv få samma presentationer på din site om du vill. FBlike är dock smidigt för dig som inte orkar eller vet hur man gör själv.

FBlike’s slogan lyder fritt översatt: Att hjälpa användare slå ihjäl tid hemma, i skolan eller på jobbet. Och det här stämmer in ganska bra. Du hittar enkelt väldigt mycket intressant att kika på.

Kolla själv vad dina vänner och andra gillar på Facebook med FBlike.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

intressant?

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Spana in vad som är hett på Facebook — arwengrim -- Topsy.com - 2010/05/09

    […] This post was mentioned on Twitter by svartling, Patrik Arwengrim. Patrik Arwengrim said: Spana in vad som är hett på Facebook – http://bit.ly/chuX7L #nybloggat […]

Kommentera