c-topp

Spela Game & Watch online

Var du barn/ungdom kring tidigt 80-tal? Själv var jag 8-9 år när handhållna spel började bli vanligt. Alla mina kompisar hade Donkey Kong, jag fick Mickey & Donald. En stor besvikelse tills jag märkte att det faktiskt var ett riktigt roligt spel även det. Än idag fungerar mitt Game & Watch och fyraåringen hemma sitter ibland och plippar med det. De monotona ljuden påminner mig mycket om barndomen och hur fantastiskt det var med spel redan då.

Massor har hänt sedan dess och många av er har nog knappt sett de här gamla spelen med flytande kristaller, usel grafik och extremt dålig spelvariation. Döm om min förvåning när jag på nätet hittade en webbplats som erbjuder en hel arsenal av simulerade handhållna spel. Där bland annat Donkey Kong och Mickey & Donald finns med. Vill du hellre spela Super Mario online har jag skrivit om det tidigare.

Varje spel kan spelas, originalljuden finns med och tom knapptryckningarna simuleras på det virtuella handhållna spelet. Har du inte upplevt spelen? Ge webbplatsen ett besök och se vad vi ”åldringar” växte upp med. Tillhör du min generation? Då har du chansen att återuppleva de fantastiska spelen igen. Game & Watch och andra virtuella handhållna spel online hittar du här.

Inkommande söktermer:

  • game and watch
  • Spela Minecraft Online

, , , ,

No comments yet.

Kommentera