c-topp

Strömma musik från nätet med PlayListNow

Musik lättillgängligt direkt från nätet

Att hitta musik på nätet har aldrig varit enklare än vad det är idag. Det ploppar ständigt upp nya tjänster där du kan lyssna på sk radio online eller strömmande musik. En riktigt bra tjänst är PlayListNow. Här kan du söka efter en viss stämning eller sysselsättning och hitta spellistor anpassade efter det. Allt sker direkt på webben och du behöver inte hämta hem någon programvara.

Är du mer intresserad av att installera en klient för strömmande webradio på din windowsburk kan du kolla mitt inlägg ”Lyssna på 12000 radiostationer enkelt

playlistnow

Ingen inloggning krävs

Det bästa med PLN är att du inte måste registrera dig för att direkt kunna lyssna på musik. Vill du skapa och spara egna spellistor behöver du självklart också registrera dig. Förutom att hantera spellistor fungerar PlayListNow som ett socialt nätverk för musikälskare där du enkelt kan dela med dig av dina listor.

Även musikvideos

Du kan lyssna på andras spellistor antingen genom att söka eller klicka dig fram bland populära termer. En trevlig krydda är att du också kan kolla musikvideos direkt från PLN.

playlistnow_video

Enkelt att använda

playlistnow_kontroll

Användargränssnittet är trevligt och lättanvänt. Det är enkelt att hitta ”din” musik och överhuvudtaget är det en mycket trevligt site. Testa gärna PlayListNow själv.

En stor nackdel just nu är att PLN ofta slår i taket vad gäller maximalt antal användare. En såpass populär tjänst kommer säkert åtgärda det här problemet så snart som möjligt.

Bloggar.se om: , , , , , , , intressant?

intressant?

Inkommande söktermer:

  • strömmande musik

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. PlayListNow @ Gratisprogram – Hundratals tips! - 2009/12/05

    […] Tips inspirerat av Arwengrim: Strömma musik från nätet med PlayListNow […]

Kommentera