c-topp

Testa en dator – behåll den som tack

Ungefär vid den här tiden förra året fyllde jag i ett formulär. Några veckor senare kom en inbjudan att jag blivit antagen som ”insider” i ett nytt projekt Fujitsu startat upp. Nu är det dags för runda nummer två. Om du blir antagen och genomför några uppgifter får du förutom möjligheten att testa en highend-dator dessutom behålla den.

Förra året innebar varje uppgift en tävling med priser i sig och det verkar bli likadant denna gång. De som gör bäst ifrån sig får som extra bonus resa till valfri destination bland deltagande länder.

Själv kommer jag vara med även denna omgång som någon sorts utvald veteran och det ser jag fram mot. Jag rekommenderar verkligen att du ansöker, det var väldigt roligt sist. Något som var bra var att vi uppmanades att vara helt ärliga i vår bedömning av datorn. De allra flesta uppgifterna hade dessutom väldigt lite med datorn att göra. Exempelvis skulle vi en av gångerna bygga något i modellera. Jag byggde en älg och en twitterfågel.

Ansök om att få bli en Fujitsu Lifebook Insider här. Du behöver behärska engelska hyggligt för att vara med. Något jag tror de allra flesta som läser den här bloggen gör.

,

2 Responses to Testa en dator – behåll den som tack

  1. Veronica 2011/08/10 at 0:30 #

    Nu har jag anmält mig! :-) Tack för tipset, verkar riktigt roligt det där!

    • Patrik Arwengrim 2011/08/10 at 0:33 #

      Det är roligt. Och skulle man inte komma med är en nyhet för i år att det kommer finnas pristävlingar även för icke insiders.

Kommentera