c-topp

26 Coola tutorials för retuschering i Photoshop

Något av det mest imponerande och kanske även ibland mest störande som produceras med Photoshop är retuscheringar. Saker som kan vara störande är när man läser om fotografer som retuscherar ungar på skolfoton. Det finns många exempel när retuscheringar är lite roliga. Six Revisions har skrivit en artikel om 26 tutorials för retuscheringar med Photoshop. Det var två som jag fastnade för speciellt (de flesta andra går mest ut på att få snygg och jämn hud eller annan lyster på håret.

Från ung till gammal gubbe eller gumma

ung_till_gamml

Som du ser blir resultatet skrämmande häftigt och bra. Det är en relativt enkel tutorial att följa så de flesta som använt Photoshop litegrann kan hänga med. Kanske dags att överraska frugan/gubben med en bild på hur du tror hon/hon kommer se ut om 50 år, säkert mycket uppskattat! :). Länken till instruktionen hittar du precis ovanför bilden.

Gör en realistisk tatuering på låtsas

tatuering_manipulering

Vad sägs om att piffa upp din profilbild med en fräck tatuering som du givetvis inte har på riktigt? Kanske går du med funderingar på att skaffa en egen äkta tatuering men vill kolla först hur det ser ut? Är du osäker är det en riktigt bra ide att först testa den digitalt! Länken finner du i rubriken övanför bilden.

Vill du få fler tips på tutorials och annat för photoshop har jag en hel del.

Bloggar.se om: , , , , , , , , intressant?

intressant?

Inkommande söktermer:

  • tatuering
  • coola tatueringar
  • retuschering

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera