c-topp

4st Gratis bra äventyrsspel

Ok solen sviker och man får sitta inne. Istället för att gråta över det dåliga vädret kan man knyppla, städa, laga allt som borde lagas eller spela spel! Jag har letat upp några äventyrsspel som är gratis och faktiskt hyggligt underhållande. Ni kommer väl ihåg den numera halvdöda genren med gamla spel som Monkey Island och Sam & Max? Det här är samma typ av spel. Perfekta att slå ihjäl en timme eller två medan regnet gör sitt ute.

Mental Repairs Inc.

mental_repairs_inc

Ett spel i 2.5D perspektiv. Point’n’Klick. Du spelar huvudpersonen Henrik Liaw som har ett ganska udda jobb: Han arbetar med att reparera tekniska prylar genom psykologi! Genom en speciell funktion i Henriks hjärna kan han tränga djupt in i en dator och innifrån analysera vad problemet är. Grafiken är helt ok och har du långtråkigt tycker jag absolut du ska testa det.

Hämta hem Mental Repairs Inc.

————————————————————————-

Murder In a Wheel

murder_in_the_wheel

Murder In a Wheel är ett äventyrsspel i samma anda som de gamla Lucasarts-spelen. Rolig och lite vriden humor väntar. Grafiken har några år på nacken men jag tycker ändå det ser ganska bra ut. Gillar du spel som monkey island, sam & max etc ska du absolut testa det här spelet.

Hämta Murder In a Wheel

————————————————————————-

Ben Jordan

ben_jordan_7

Ben Jordan är en speciell detektiv, titeln är ”Paranormal Investigator”. Det här är faktiskt inte ett spel utan en hel serie med spel som skapats under ett antal år. Samtliga delar är väldigt underhållande och välgjorda. Ben Jordan-serien är i det närmaste kultförklarad av många äventyrsdiggare på nätet. Grafiken är inte tipptopp men spelvärdet är absolut det. Jag listar deluxeversionerna av alla spel (bättre texturer, talade dialoger med läppsynk etc).

————————————————————————-

Duty and Beyond

duty_and_beyond

Duty and Beyond har rent ut sagt usel grafik MEN det är riktigt riktigt underhållande. Du spelar pizzabudet Piet på en episk resa när en en pizza ska levereras till en mystisk kund.

Hämta hem Duty and Beyond

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • äventyrsspel android
  • äventyrsspel iphone
  • gratis äventyrsspel

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera