c-topp

Angry Birds till Windows!

Angry Birds är förmodligen ett av de mest populära spelen till iPhone. Riktigt glädjande var när Angry Birds släpptes till Android. Dessutom helt gratis. Saknar du iPhone eller Android finns nu möjligheten att spela det på din dator. Åtminstone om du har Windows.

Halva priset under en begränsad period

Till skillnad från Android är Angry Birds inte gratis till PC. Under en begränsad tid får du det för $4,99 vilket är runt 35kr. Därefter blir priset det dubbla. Du får för den summan 195 banor och enligt Rovio’s egen blogg utlovas unika förbättringar som inte återfinns på de mobila versionerna.

Härlig känsla

Jag kunde inte låta bli utan köpte spelet. Det känns verkligen häftigt att kunna spela Angry Birds direkt på datorn och dessutom i en rejält mycket högre upplösning än på min HTC Desire.

Angry Birds flyter på alldeles utmärkt på min netbook med Windows 7 och känslan är precis densamma som i den mobila versionen. Om inte ännu bättre. I morgon vet jag en treåring som kommer bli överlycklig av att spela ”fåglarna” på pappas dator.

Förövrigt fungerar det alldeles utmärkt att spela med musplattan.

Halvkrångligt köp

Själva köpet genomförs på Intels plattform AppUp och det är ett relativt tråkigt köpflöde att traggla sig igenom. Om du orkar är det dock definitivt värt det. För min del hade jag hellre sett att det funnits tillgängligt på exempelvis Steam.

Bloggar.se om: , , , , intressant?

, , ,

One Response to Angry Birds till Windows!

  1. whiking 2011/05/16 at 17:22 #

    Fick junte tanka hem till min stationära windows 7 dator.. inte supportad propp. nähä..

Kommentera