c-topp

Drivrutiner till mängder av prylar – på samma ställe

Drivrutiner är ett nödvändigt ont för att få de flesta prylar att fungera tillsammans med din dator. Att hitta dessa drivare brukar vara ganska tidsödande och ganska tråkigt. Det finns flera siter som har samlat drivrutiner till ett och samma ställe så att det blir enklare för dig att hitta de du behöver. Den här gången tänkte jag tipsa om Driverstock.

drivare

Driverstock låter dig hämta tusentals drivrutiner till det mesta helt gratis. Något att tänka på är att de flesta drivrutiner kommer med engelska i huvudsak, även om det blir allt mer vanligt att de innehåller flera språk som exempelvis svenska.

Det är enkelt att hitta rätt drivrutin. Något som är lite irriterande är dock att man många gånger nästan luras att klicka på reklam. Det finns ett enkelt sätt som gör att du vet att du klickar rätt: När du hittat rätt drivrutin och vill ladda hem den, leta upp området där du måste ange några bokstäver för att få tillgång till nedladdningen (det tar 30 sekunder innan den blir synlig). Detta är det enda stället den äkta drivrutinen ligger på, alla andra knappar osv som säger ”download” leder dig till nedladdning av deras drivrutinsanalysator som du förmodligen inte vill ha. Nedan ser du exempel på vad jag menar:

hamta_drivrutiner

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera