c-topp

Hämta och spela Team Fortress 2 gratis

För flera av er är kanske det här en gammal nyhet men sedan någon månad tillbaka är Team Fortress 2 helt gratis att hämta och spela. För ett par år sedan när jag hade ganska gott om fritid spelade jag det väldigt mycket. Kombinationen av humor, action och att man måste samarbeta med andra online gjorde att jag fastnade för det direkt.

Den nya modellen är en sk. ”freemium-modell” där spelet är gratis att hämta. Vill du få lite extra fördelar inuti spelet kan du köpa dem genom små betalningar. De flesta av dessa fördelar kan även fås helt gratis genom att klara av olika saker inuti spelet. Något som tar lite längre tid än att direkt köpa dem. Jag gillar modellen skarpt och tycker det är kul att den även börjar dyka upp bland spel.

Titta gärna på det officiella videoklippet från spelet som visar lite vad det går ut på samtidigt som de berättar att det nu är gratis:

Du hämtar Team Fortress 2 gratis här.

, , ,

One Response to Hämta och spela Team Fortress 2 gratis

  1. Internetblogg 2011/07/26 at 13:45 #

    Det här hade jag totalt missat, och med tanke på att jag har haft suget att spela TF2 ett ganska bra tag, eller åtminstone ett kooperativt FPS med humor så kom det definitivt i grevens tid. Tack så hemskt mycket!

Kommentera