c-topp

HTC Home på din dator

htc-home-widget-windows

Du som har testat eller kanske äger en någorlunda ny telefon tillverkad av HTC vet förmodligen vad jag menar direkt med rubriken. För dig som inte vet handlar det om den hemskärm HTC har på sina Android- och Windowsbaserade telefoner.

Det handlar helt enkelt om en klockwidget och en väderwidget som körs på din windowsdator. Widgets som blivit väldigt populära. Version 2 har laddats hem av tusentals och nu finns Version 3 att betatesta.

Animationerna i widgeten påminner väldigt mycket om de jag hittar på min HTC Desire. När det regnar kommer vattendroppar och en vindrutetorkare sveper widgeten fri från dem.

htc-home-widget-installningar

Det finns flera inställningsmöjligheter och du kan exempelvis välja bland flera olika klockor. Har du behov av en widget som visar tid och väder är HTC Home absolut värd att testa. Eftersom version 3 fortfarande är i betastadiet är den lite krångligare att installera än deras version 2.

Om du inte redan har det behöver du installera Microsoft.Net framework 4. Hämta därefter HTC Home Widget och packa upp. Du behöver winrar eller 7zip för uppackning.

När du packat upp till valfri katalog är det bara att starta antingen ‘Clock’ eller ”’Weather’. Högerklicka på respektive widget för att konfigurera. Klicka och dra widgeten för att placera den där du vill ha den.

Inkommande söktermer:

  • htc mjukvara

, , , ,

No comments yet.

Kommentera