c-topp

Lär dig göra egna ursnygga posters

poster_tutorial_1Ända sedan jag för första gången kom i kontakt med Photoshop har jag varit frälst. Det som gör det hela ännu roligare är att det alltid finns massor att lära sig. När jag satt och surfade runt på nätet på jakt efter en tutorial för hur man gör en snygg affisch stötte jag på ett inlägg om över 60st Affischer och annonstutorials. Flera posters är grymt snygga, vansinnigt snygga ja alldeles underbara!

Svårighetesgraden varierar, i samtliga fall är det nog en fördel om du har grundläggande kunskaper i Photoshop men är du lika envis som mig går det nog bra ändå. Flera av instruktionerna låter dig dessutom ladda ner det färdiga exemplet i .psd-format så du närmare kan studera hur allt är uppbyggt. Innan du ger dig på ett större projekt kan jag rekommendera att du läser mitt inlägg med enkla tips på hur du tar kontrollen över Photoshop.


poster_tutorial_2

Det som är extra bra är dessutom att går du igenom någon eller några av instruktionerna får du lära dig en hel massa om Photoshop, inte bara hur man gör en snygg poster. Även om du inte direkt springer runt och funderar på att göra posters är inlägget väl värt ett besök. De tekniker du får lära dig kommer du ha nytta av i massor av sammanhang: om du ska göra en banner, en ny header eller kanske ett litet reklamblad för firmans nya produkt.

Inkommande söktermer:

  • göra affischer online
  • göra egna posters
  • snygga affischer
  • snygg affisch

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera