c-topp

Neeeej! RIP Duke Nukem

duke_nukem_forever_rip3D Realms har slut på pengar och Duke Nukem verkar gå till historien som det mest omtalade spelet vi aldrig fick se. Det är synd och skam att det verkar bli på det här sättet. Du som är lite yngre kanske inte bryr dig speciellt, faktum är att du kanske aldrig ens hört talas om Duke Nukem.

Jag som har några år på nacken och som växt upp med spel i FPS-form allt sedan Wolfenstein var ”The bomb”, gråter för mitt inre. Det här är spelet jag väntat på i 12 år. Ja ni läste rätt och nu finns det inte mer. Duke Nukem 3D har präglat mitt stora intresse för FPS något helt otroligt, likt en sanslöst förväntansfull 8-åring på julafton såg jag fram mot Duke Nukem Forever. Hoppas verkligen något företag med gott om pengar i kassan (om det finns något kvar) kan ta över och slutföra detta episka projekt och kanske släppa det lagom till nästa milleniumskift?

gamla_duke_nukem

Alltså... Miniguns, monster och dansande cheerleaders. Kan det bli mer oseriöst eller mer roligt än så?

 

, , , , , ,

2 Responses to Neeeej! RIP Duke Nukem

  1. Lars Karlsson 2009/05/08 at 6:53 #

    Ja det är verkligen synd .. brukar trösta mig med Duke Nukem, Manhattan Projekt, eller lägga in Duke Nukem 3d shareware via DOSbox ..

  2. Lars Karlsson 2009/05/08 at 8:53 #

    Ja det är verkligen synd .. brukar trösta mig med Duke Nukem, Manhattan Projekt, eller lägga in Duke Nukem 3d shareware via DOSbox ..

Kommentera