c-topp

Över 500 gratis Photoshop actions

photoshop_actionsActions för Photoshop innebär att en serie uppgifter genomförs i ett svep. Du kan skapa en action som ändrar storleken på en bild, lägga filter på en bild för att få en snygg effekt och sedan automatiskt spara bilden. Ett av mina allra första inlägg handlade om just makron till Photoshop för dig som vill manipulera fotografier.

Du kan ha med avbrott i actions för bearbetning som inte kan ske automatiskt, exempelvis om något ska ritas för hand. Photoshop har redan från början flera inbyggda actions som du kan börja använda direkt.

Det fina med actions är alltså att det gång på gång genomgör en uppgift åt dig helt automatiskt. Det finns massor och åter massor av actions eller makron för Photoshop att hämta hem på nätet.

Visual-Blast har sammanställt en lista med 124 gratis actions för photoshop. Här hittar du bland annat:

Designm.ag har sammanställt en lista med photoshop actions för otroligt snygga manipuleringar av fotografier. Även jag som är sämsta tänkbara fotografen kan framstå som hippaste modefotografen någonsin med följande 60 actions!

Sist men inte minst har smashing magzine gjort ett inlägg (det är från 2008 men fortfarande fullt användbart) där de presenterar över 350st actions för Photoshop. Dessutom hittar du en kort introduktion till hur actions fungerar och vart du ska placera de du laddar hem.

Bloggar.se om: , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • photoshop actions
  • actions photoshop

, , , , , ,

No comments yet.

Kommentera