c-topp

Unpacker – automatisk uppackning av rar & zip

unpackerNär du hämtar ett program, en film och mycket annat är sannolikheten stor att de är packade på olika sätt. Att packa upp filer är inte någon komplicerad historia. Med program som Winrar och Winzip kommer man långt.

Jag blev inspirerad att skriva om mitt favoritprogram för packade filer, unpacker, när Bosse skrev om Rarmonkey häromdagen.

Vad gör då unpacker så speciellt? Unpacker kan packa upp eller extrahera .rar och .zip. Inget speciellt anmäkningsvärt här. Vad som däremot gör Unpacker så underbart bra är möjligheten att rekursivt kunna packa upp flera olika filer. Är du lite osäker på termen ’rekursiv’ så innebär det helt enkelt allt i en viss mapp inklusive alla undermappar i den mappen.

Den här rekursiva funktionen är perfekt om du har en mapp som innehåller en massa undermappar, exempelvis en mapp media med undermapparna film, serier, videoklipp. Väljer du att analysera den mappen letas samtliga ouppackade filer upp. Med ett par klick kan du sedan välja att packa upp dem alla.

Ytterligare en finess är att Unpacker kan ta bort dina arkivfiler efter lyckad uppackning, det här är en funktion jag själv har aktiverad. Utöver detta kan du även välja att alltid bevaka vissa mappar. Dyker något uppackningsbart fram där, packas rubbet upp helt automatiskt.

Testa gärna att packa upp dina filer med Unpacker. Jag tror du kommer bli nöjd! Unpacker är dessutom helt gratis.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • unpacker
  • uppackning av rar filer
  • rar uppackning

, , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Unpacker – Packar upp rar och zip automatiskt | Gratisprogram - hundratals tips! - 2009/07/10

    […] Källa: Arwengrim – Automatisk uppackning av rar & zip […]

Kommentera