c-topp

Jag väntar på ett paket…

För några veckor sedan reggade jag mig för ett projekt Fujitsu skulle dra igång. Jag tänkte inte så mycket mer på det tills för ett par veckor sedan då ett mail ramlade in i min inkorg. Om du bara visste hur nära jag var att markera mailet som spam. Det började ungefär som de där grattis-du-har-vunnit-en-miljard-mailen.

Som tur var läste jag igenom det lite mer noggrant och av några tusen sökanden har jag som en av 53 personer runt om i världen valts ut för det här projektet. Nu har jag satt mig in i det här lite mer och onekligen är det ett smart drag av Fujitsu.

Vi 53 får en varsin dator ur deras nya Lifebook4Life-sortiment. En dator vi ska testa och helst också skriva lite om. Så småningom kommer det specifika uppgifter vi ska genomföra och det verkar bli ganska roliga saker det handlar om. De i projektet som redan fått sin dator har berättat att det även följde med modell-lera.

Jag minns inte ens vad det var för dator jag valde men det verkar som modellen är en Lifebook S760, förhoppningsvis bestyckad med en Intel i7-processor. Den har en 13″ skärm och det verkar som den också ska ha riktigt bra batteritid. Så snart den anlänt kommer självklart lite bilder och en exakt spec.

Om du är intresserad av projektet kan du läsa mer här:

Lifebook4Life-projektets blogg

Min sida på LifeBook4Life

Lifebook på Facebook

Lifebook på Twitter

Det är tydligen inte det första projekt de genomför på det här sättet och förmodligen inte heller det sista. Med lite tur kanske det blir din tur nästa gång om du håller lite koll.

Under hela projektets gång använder jag taggen Lifebook4Life för alla inlägg som har med det här att göra. Det finns en snabblänk i menyn längst upp om du vill följa utvecklingen och vad vi får för uppgifter av Fujitsu i framtiden.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

, , ,

2 Responses to Jag väntar på ett paket…

 1. Stefania 2010/11/17 at 15:45 #

  Jag har det samma, S760!
  Jag hoppas att gilla det, även om jag skulle ha velat en tablet för att prova något annorlunda.

  Vad menade du med ”cats = ownage” i din kommentär, förresten?

  Stefania (en av de 53 Lifebook insiders)

  • Arwengrim 2010/11/17 at 22:06 #

   Roligt att du hittade hit. Hittills är jag väldigt nöjd med den.
   Cats = Ownage betyder att jag tycker katter är bäst helt enkelt :)

Kommentera